Eskrima Online

Bine ati venit pe pagina Eskrima Online

Am creat aceasta sectiune pentru a veni in sprijinul iubitorilor de arte martiale filipineze care locuiesc in alte orase sau care din cauza programului nu au posibilitatea sa  ajunga in mod constant la antrenamentele regulate.

Prin inscrierea in acest program aveti ocazia  de a intra in contact cu tehnici si principii din Pekiti Tirsia Kali, Ilustrisimo Kalis, Lameco Eskrima, Eskrima de Campo si Sayoc Kali. (baston scurt, doua bastoane, cutit,  palm stick, kerambit, baston lung, arme flexibile si articulate precum si tehnici cu mainile goale)

Pekiti Tirsia Kali

Structura de antrenament prezentata in acest curs este optimizata pentru obtinerea de rezultate concrete.

Materia este structurata pe grade, accesul la un nivel superior fiind conditionat de promovarea unui examen de grad.

Exista capitole separate despre notiunile de baza, deplasari, modalitati de lovire si blocaj, strategii folosite in lupta, exercitii de forta, mobilitate si coordonare. Fiecare capitol este explicat atat in scris cat si in format video iar  tehnicile sunt descrise detaliat si greselile frecvente care pot aparea sunt evidentiate.  Exista de asemeni posibilitatea sa puneti intrebari care vor primi un raspuns personalizat. Suplimentar exista un grup de Facebook dedicat unde periodic sunt antrenamente live.

Prin acest curs nu vindem diplome si nu certificam la distanta!

Daca doriti sa sustineti examene de grad sau sa devenit instructori  trebuie sa participati personal la seminariile organizate de organizatia noastra (SEAMAS)

Pretul este 19,90 Euro/ luna (plata se face prin transfer bancar, PayPal sau direct).

Pentru mai multe detalii despre inscriere: claudiu.cucu@gmail.com sau 004915736448538 (WhatsApp)

Despre Instructor:

Numele meu este Claudiu Cucu si am inceput practica artelor martiale filipineze in 2002 cu Guro Boldizsar

Eskrima de Campo

Arpad (Inosanto Kali si Serrada Eskrima). Intre 2003 si 2010 am participat la numeroase seminarii si tabere de antrenament precum si antrenamente private in mai multe tari din  Europa. In 2004 am fondat Cinco Teros, primul club specific  de arte martiale filipineze din Romania (pana in acest moment Eskrima se practica doar ca sectie in cadrul unor cluburi de JKD sau Karate). In 2005 am inceput practica Eskrima de Campo cu Catalin Necula (UK) si in 2008 Balintawak Eskrima cu Catalin Gheorghe. Primul contact cu Pekiti Tirsia Kali a fost in 2009 (Ralf Beckman).

Din 2011 locuiesc in Germania si am avut ocazia sa particip la antrenamente regulate de Lameco Eskrima (Wolfgang Müller) si  Pekiti Tirsia Kali (Manfred Steiner, Ralf Beckman si Jens Thomsen). Din 2012 practic Balintawak cu Philip Wolf (antrenamente private) si Sayoc Kali cu Amaury Eber.

In  2015, 2016 si 2017 am participat la Dog Brothers Gatherings. (lupta full contact cu bastoane neprotejate si protectii minime)

In afara de instructorii mai sus  mentionati am participat la seminarii/antrenamente private cu Dan Inosanto (Inosanto Kali), Leo Gaje, Kit Acenas, Jared Wihongi, Tim Waid (Pekiti Tirsia Kali), Krishna Godhania si Tom Kier (Sayoc Kali), Ray Dionaldo (FCS Kali), Nick Elizar (Nickelstick Balintawak), Narzo Arnold (Ilustrisimo Kalis), Rick Feye (Panantukan si Inosanto Kali), Dieter Roser (Atillo Balintawak), Philip Gelinas (Pekiti Tirsia Kali, Inosanto Kali si Dog Brothers Martial Arts),  Rene Latosa (Latosa Escrima), Kirk McCune si Frank Buechner (Bahala Na), Jojo Balinado, Sam Buot, Rad Maningas si  Thomas Schmidt-Herzog (Balintawak Eskrima), Marc Denny, Eric Knauss si Benjamin  Rittiner (Dog Brothers Martial Arts) si Adrian Tautan (DMAA). Cu unii dintre ei contactul a fost minimal iar cu altii prelungit. De la fiecare insa am invatat ceva si tuturor le port o vie recunostinta.

Imagini de la o parte din aceste evenimente se pot vedea aici

https://www.facebook.com/pg/EskrimaRomania/photos/?tab=album&album_id=956959067673381

http://eskrima.ro/courses/nivelul-1/