Cursuri private

Ore particulare –  o ora – 100 de lei , 2 ore – 150 de lei.

Ora particulara se desfasoara in regim de 1 la 1. Este de datoria elevului sa aiba un spatiu adecvat (este suficienta o suprafata de 2 metri patrati intr-o camera, sau afara daca vremea permite). De asemeni trebuie sa posede 2 bete de rattan si 2 bete flausate, respectiv 2 cutite (lemn sau aluminiu).

Seminarii de initiere (suma totala, indiferent de numarul de participanti)-  250 de lei modulul de  2 ore, 400 de lei modulul de 4 ore.

Seminariile trebuie sa aiba un organizator local care trebuie sa asigure sala (sau afara daca vremea permite), transportul  si cazarea instructorului.

Weekend Internship in Germania – Pentru practicantii interesati de aprofundarea metodelor de lupta  filipineze exista posibilitatea unor antrenamente intensive pe parcursul unui weekend in Germania (in Hameln, intre Hanovra si Dortmund) . Pretul este 100 de Euro si include cazarea si cel putin 8 ore de antrenament zilnic.  Exista posibilitatea de a zbura relativ ieftin cu  Wizzair sau Blue Air, pentru planificarea calatoriei si rezervarea unui weekend ne puteti contacta la claudiu.cucu@gmail.com